Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Couscous salade met komkommer, paprika en koriander

Couscous salade met komkommer, paprika en koriander

2 / 5. 2

Ingrediënten

Bereidingswijze

  • Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika’s en snijd de paprika’s in stukjes. Was de komkommer en snijd hem met schil in blokjes. Hak de koriander grof en houd wat achter.
  • Meng de couscous met de groenten, de koriander, de feta, de olijfolie en wat versgemalen peper. Laat voor het serveren intrekken. Garneer met de achtergehouden koriander.

Wil je meer recepten uit de categorie Vegetarisch?

Het recept voor deze couscous salade met komkommer, paprika en koriander komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. Over dit recept, uit het hoofdstuk Zomer, schrijft Manja: “Maak de salade 2 uur van tevoren, zodat de couscous zich kan wentelen in de smaak van de groente en koriander.”

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van