Couscous salade met komkommer, paprika en koriander

Couscous salade met komkommer, paprika en koriander

Het recept voor deze couscous salade met komkommer, paprika en koriander komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. Over dit recept, uit het hoofdstuk Zomer, schrijft Manja: “Maak de salade 2 uur van tevoren, zodat de couscous zich kan wentelen in de smaak van de groente en koriander.”

Wil je meer recepten uit de categorie Vegetarisch? >

Ingrediënten

Bereidingswijze

  • Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika’s en snijd de paprika’s in stukjes. Was de komkommer en snijd hem met schil in blokjes. Hak de koriander grof en houd wat achter.
  • Meng de couscous met de groenten, de koriander, de feta, de olijfolie en wat versgemalen peper. Laat voor het serveren intrekken. Garneer met de achtergehouden koriander.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 19.99

Dit recept komt uit dit boek

Het groentenparadijs

Manja Visser

  • Voor liefhebbers van seizoensgroenten en producten van de koude grond
  • Recepten van drie generaties uit een Amsterdamse moestuin
  • Een jaar lang de lekkerste gerechten uit eigen tuin