Zoete aardappelsoep met kokos en cashewnoten

Zoete aardappelsoep met kokos en cashewnoten

0 / 5. 0

Ingrediënten

Verder nodig

Bereidingswijze

  • Verhit de zonnebloemolie in een soeppan en fruit daarin de ui, gemberwortel, Spaanse peper en knoflook.
  • Voeg de zoete aardappel toe en zoveel water dat het geheel net onderstaat. Breng aan de kook, draai het vuur laag en kook de aardappels gaar met het deksel op de pan.
  • Doe dan de creamed coconut, de tamari en het limoensap erbij.
  • Draai het vuur uit en pureer de soep met een staafmixer. Breng op smaak met limoensap, tamari en zeezout.
  • Serveer de soep met koriander en cashewnoten.

Wil je meer recepten uit de categorie Vegetarisch?

Dit recept voor zoete aardappelsoep met kokos en cashewnoten komt uit het boek Soep van de culinaire take-a-way soepwinkel Soup en Zo.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van



Soep

Soup en Zo

Dit artikel is gebaseerd op dit boek

  • De beste soeprecepten van de culinaire take-a-way soepwinkel Soup en Zo
  • Lekkere en gezonde soepen voor elke gelegenheid
  • Van makkelijk tot culinair hoogstandjes
Lees meer over dit boek ➔ Bestel dit boek ➔