Paleo soep gazpacho

Paleo soep gazpacho

0 / 5. 0

Ingrediënten paleo soep gazpacho

Bereidingswijze

  • Doe de tomaten, ui, knoflook, paprika, olijfolie en azijn in een blender en pulseer tot alles goed gemengd is.
  • Roer de komkommer erdoor, breng op smaak met zeezout en peper en zet minstens een uur in de koelkast.
  • Schenk in glazen, bestrooi met peterselie en dien op.

Tip

Deze soep is ook een prima basis voor een zeevruchtensaus of een eenvoudig visstoofpotje.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraatarm, Lactosevrij, Tarwevrij, Vegetarisch?

Deze Paleo soep gazpacho, een traditionele Spaanse soep, wordt altijd koud opgediend en is een heerlijk verfrissende maaltijd als het warm weer is. Of schenk de soep in kleine glaasjes, leg er een garnaal op en je hebt een zomers feesthapje. Dit recept komt uit Het snelle paleo-kookboek van Daniel Green.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van