Deze Paleo soep gazpacho, een traditionele Spaanse soep, wordt altijd koud opgediend en is een heerlijk verfrissende maaltijd als het warm weer is. Of schenk de soep in kleine glaasjes, leg er een garnaal op en je hebt een zomers feesthapje. Dit recept komt uit Het snelle paleo-kookboek van Daniel Green.

  • Dit recept komt uit dit boek

    € 22.5

    Het snelle paleo-kookboek

    Daniel Green

    • Eet jezelf gezond, slank en energiek
    • Alle benodigde basisinfo over het paleo-dieet
    • Snelle recepten voor elke weekdag - zonder suiker, gluten & zuivel

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Koolhydraatarm, Lactosevrij, Tarwevrij, Vegetarisch? >

Ingrediënten paleo soep gazpacho

Bereidingswijze

  • Doe de tomaten, ui, knoflook, paprika, olijfolie en azijn in een blender en pulseer tot alles goed gemengd is.
  • Roer de komkommer erdoor, breng op smaak met zeezout en peper en zet minstens een uur in de koelkast.
  • Schenk in glazen, bestrooi met peterselie en dien op.

Tip

Deze soep is ook een prima basis voor een zeevruchtensaus of een eenvoudig visstoofpotje.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

  • Dit recept komt uit dit boek

    € 22.5

    Het snelle paleo-kookboek

    Daniel Green

    • Eet jezelf gezond, slank en energiek
    • Alle benodigde basisinfo over het paleo-dieet
    • Snelle recepten voor elke weekdag - zonder suiker, gluten & zuivel

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 22.5

Dit recept komt uit dit boek

Het snelle paleo-kookboek

Daniel Green

  • Eet jezelf gezond, slank en energiek
  • Alle benodigde basisinfo over het paleo-dieet
  • Snelle recepten voor elke weekdag - zonder suiker, gluten & zuivel