O dennenboom

O dennenboom

0 / 5. 0

Ingrediënten

  • 240 ml cashewdrink
  • 1 handje naaldboomnaalden (den of spar)
  • 1 el ahornsiroop
  • versgeraspte nootmuskaat voor de garnering

Bereidingswijze

  • Verwarm de cashewdrink en de dennen- of sparrennaalden op middelhoog vuur en laat 30 minuten pruttelen, of tot de aroma's vermengd zijn.
  • Laat afkoelen en giet in een shaker vol ijs met de ahornsiroop en schud.
  • Zeef en schenk in een glas vol ijsblokjes.
  • Garneer met een snufje geraspte nootmuskaat.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Sojavrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch?

Het recept voor deze alcoholvrije cocktail ‘O dennenboom’ komt uit het boek Mocktails van Caroline Hwang.

Inkijkexemplaar van