Het recept voor deze alcoholvrije cocktail ‘O dennenboom’ komt uit het boek Mocktails van Caroline Hwang.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Sojavrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch? >

Ingrediënten

  • 240 ml cashewdrink
  • 1 handje naaldboomnaalden (den of spar)
  • 1 el ahornsiroop
  • versgeraspte nootmuskaat voor de garnering

Bereidingswijze

  • Verwarm de cashewdrink en de dennen- of sparrennaalden op middelhoog vuur en laat 30 minuten pruttelen, of tot de aroma's vermengd zijn.
  • Laat afkoelen en giet in een shaker vol ijs met de ahornsiroop en schud.
  • Zeef en schenk in een glas vol ijsblokjes.
  • Garneer met een snufje geraspte nootmuskaat.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 17.5

Dit recept komt uit dit boek

Mocktails

Caroline Hwang

  • Echt volwassen drankjes, zonder alcohol (géén smoothies of shakes)
  • Verfrissende, verrassende en verslavend lekkere recepten
  • Niet-drinken is dé nieuwe health trend