Horchata

Horchata

0 / 5. 0

Ingrediënten horchata

Bereidingswijze

  • Kook de rijst 10 minuten in een pan met het water (je wilt de korrels niet helemaal zacht hebben).
  • Doe de rijst met het water en de dadels, kaneel en nootmuskaat in een blender en mix tot er geen stukjes dadels meer in zitten.
  • Schenk de horchata door een stuk kaasdoek in een grote kan. Roer dan de amandelmelk erdoor en serveer in grote glazen of mokken.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Sojavrij, Suikervrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch?

Het recept voor deze horchata komt uit het (kook)boek Easy Vegan 2 van Living the Green Life.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van



Easy vegan 2

Sanne van Rooij

Dit artikel is gebaseerd op dit boek

  • Een bewustere lifestyle, meer energie en happiness
  • Ontdek hoe lekker en toegankelijk de vegan-keuken echt is
  • Boordevol internationale recepten, van vegan Aussie barbecue en Californian summer rolls tot old school UK veggie brekki
Lees meer over dit boek ➔ Bestel dit boek ➔