Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Bloody kimchi

Bloody kimchi

0 / 5. 0

  • 1 kan
  • 5 minuten
  • Caroline Hwang
  • Drankjes

Ingrediënten

  • 360 ml tomatensap
  • sap van een limoen 60 ml
  • geraspte gember
  • 1 tl srirachasaus (hangt ervan af hoe pittig je het wilt)
  • 60 ml worcestershiresaus
  • 120 ml kimchi (gefermenteerde groente) met aanhangend vocht
  • 1,5 el rijstazijn

Bereidingswijze

  • Doe alle ingrediënten in een grote kan, roer goed.
  • Schenk in whiskyglazen vol ijsblokjes.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij?

Het recept voor deze bloody kimchi komt uit het boek Mocktails van Caroline Hwang.

Inkijkexemplaar van