• 1 kan
  • 5 minuten
  • Caroline Hwang
  • Drankjes

Het recept voor deze bloody kimchi komt uit het boek Mocktails van Caroline Hwang.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij? >

Ingrediënten

  • 360 ml tomatensap
  • sap van een limoen 60 ml
  • geraspte gember
  • 1 tl srirachasaus (hangt ervan af hoe pittig je het wilt)
  • 60 ml worcestershiresaus
  • 120 ml kimchi (gefermenteerde groente) met aanhangend vocht
  • 1,5 el rijstazijn

Bereidingswijze

  • Doe alle ingrediënten in een grote kan, roer goed.
  • Schenk in whiskyglazen vol ijsblokjes.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 17.5

Dit recept komt uit dit boek

Mocktails

Caroline Hwang

  • Echt volwassen drankjes, zonder alcohol (géén smoothies of shakes)
  • Verfrissende, verrassende en verslavend lekkere recepten
  • Niet-drinken is dé nieuwe health trend