Gezond aan tafel logo
  • 1 groot glas
  • 10 minuten
  • Caroline Hwang
  • Drankjes

Het recept voor deze Blauwebessen-kardemomexplosie komt uit het boek Mocktails van Caroline Hwang.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koemelkvrij, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch? >

Ingrediënten

  • bruiswater om af te vullen
  • 1 partje limoen
  • 1 handje blauwe bessen, plus een paar voor de garnering
  • 30 ml siroop met kardemom (verwarm 30 g kardemompoeder, 150 g suiker en 150 ml water en laat afkoelen)

Bereidingswijze

  • Kneus de blauwe bessen en het partje limoen in het glas, doe de siroop erbij en roer goed.
  • Doe de ijsblokjes erbij en vul af met het bruiswater.
  • Garneer met een paar hele blauwe bessen.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

    Ook gezonder eten?

    Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

    Inkijkexemplaar van