Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Dragonfruit bowl

Dragonfruit bowl

0 / 5. 0

Ingrediënten

  • 1 grote pitahaya
  • 2 mango’s
  • 500 ml kokosmelk
  • 2 bananen
  • 200 g frambozen
  • 1 sinaasappel
  • 2 el pistachenoten, geroosterd
  • 2 el gebroken lijnzaad
  • 50 g blauwe bessen
  • 2 takjes munt

Bereidingswijze

  • Verwijder de schil van de pitahaya. Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees van de pit. Doe de pitahaya, mango, kokosmelk en bananen in een blender.
  • Houd twaalf frambozen apart voor de garnering en doe de rest bij het fruit in de blender. Pureer tot een gladde smoothie.
  • Verdeel de smoothie over vier diepe kommen. Schil de sinaasappel (vermijd het bittere wit) en snijd de parten tussen de vliezen uit.
  • Verdeel de sinaasappel, pistachenoten, het lijnzaad, de blauwe bessen, munt en de apart gehouden frambozen in nette rechte lijnen over de smoothie.

Tip

Wat een knallende kleuren, hè? Deze smoothie bowl is net zo lekker als dat zij eruit ziet!

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Vegetarisch?

DIY Streetfood voor thuis van dé hotspot The Streetfood Club. Geniet van de lekkerste recepten at home met The Streetfood Club – The Book.

Korean chicken waffles, avo & beans of tostada de atún bij The Streetfood Club is niet alleen het eten waanzinnig, ook de looks & het decor zijn very Instagrammable. Zo ook The Streetfoodclub – The Book, de @home editie, het kookboek met niet alleen de leukste en hipste streetfoodrecepten voor lunch, brunch én cocktails, maar ook een flinke portie eye-candy om je thuis aan te vergapen.

The Streetfood Club is dé hotspot in het centrum van Utrecht, met streetfood van over heel de wereld. Deze ‘happy place’ won de Entree Awards voor Best Restaurant Concept. Met verwachte opening Breda september 2021. 

Credits beeldmateriaal: Lars Verkroost

Inkijkexemplaar van