Makreel mousse met verse bieslook

Makreel mousse met verse bieslook

Het recept voor deze makreel mousse met verse bieslook komt uit het boek Het groentenparadijs van Manja Visser en Marcel van Driel. In Het groentenparadijs vind je recepten van drie generaties uit een Amsterdamse moestuin. Frisse voorjaarsgroenten, zwoel zomerfruit, rijke herfstgerechten en stevige winterkost: Manja, haar moeder en oma weten de lekkerste gerechten uit eigen tuin te maken. Voor liefhebbers van seizoensgroenten en producten van de koude grond.

Het recept voor dit borrelhapje komt uit het hoofdstuk Lente (verse bieslook!).

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Koolhydraatarm, Tarwevrij? >

Ingrediënten makreel mousse met verse bieslook

Verder nodig

Bereidingswijze

  • Maak de makreel schoon en verdeel hem in stukken.
  • Doe de stukken in de keukenmachine samen met de crème fraîche, mierikswortel en versgemalen peper. Mix tot een geheel en breng op smaak met zout en peper.
  • Knip de bieslook in kleine stukjes en roer deze door de makreelmousse.
  • Lekker met geroosterde sneetjes stokbrood.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 19.99

Dit recept komt uit dit boek

Het groentenparadijs

Manja Visser

  • Voor liefhebbers van seizoensgroenten en producten van de koude grond
  • Recepten van drie generaties uit een Amsterdamse moestuin
  • Een jaar lang de lekkerste gerechten uit eigen tuin