Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Basilicumpesto

Basilicumpesto

0 / 5. 0

Ingrediënten

Verder nodig

Bereidingswijze

  • Doe alle ingrediënten in een keukenmachine. Maal tot de pesto homogeen maar niet te fijn is. Proef of er nog meer zeezout bij moet.

Wil je meer recepten uit de categorie Veganistisch, Vegetarisch?

Het recept voor deze basilicumpesto komt uit het boek Soep van de culinaire take-a-way soepwinkel Soup en Zo.

Over dit recept, uit het hoofdstuk Toppings in het boek: “Wij maken onze pestoʼs standaard zonder kaas zodat ze ook geschikt zijn voor veganisten. Voeg voor een meer traditionele pesto Parmezaanse kaas toe. Deze pesto serveren wij onder andere op de Toscaanse tomatensoep.”

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van



Soep

Soup en Zo

Dit artikel is gebaseerd op dit boek

  • De beste soeprecepten van de culinaire take-a-way soepwinkel Soup en Zo
  • Lekkere en gezonde soepen voor elke gelegenheid
  • Van makkelijk tot culinair hoogstandjes
Lees meer over dit boek ➔ Bestel dit boek ➔