Basilicumpesto

Basilicumpesto

Het recept voor deze basilicumpesto komt uit het boek Soep van de culinaire take-a-way soepwinkel Soup en Zo.

Over dit recept, uit het hoofdstuk Toppings in het boek: “Wij maken onze pestoʼs standaard zonder kaas zodat ze ook geschikt zijn voor veganisten. Voeg voor een meer traditionele pesto Parmezaanse kaas toe. Deze pesto serveren wij onder andere op de Toscaanse tomatensoep.”

Wil je meer recepten uit de categorie Veganistisch, Vegetarisch? >

Ingrediënten

Verder nodig

Bereidingswijze

  • Doe alle ingrediënten in een keukenmachine. Maal tot de pesto homogeen maar niet te fijn is. Proef of er nog meer zeezout bij moet.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 18.5

Dit recept komt uit dit boek

Soep

Soup en Zo

  • De beste soeprecepten van de culinaire take-a-way soepwinkel Soup en Zo
  • Lekkere en gezonde soepen voor elke gelegenheid
  • Van makkelijk tot culinair hoogstandjes