9789045037189

In dit boek leggen professor Tim Noakes, chef-kok Jonno Proudfoot en Sally-Ann Creed uit hoe we weer kunnen gaan eten wat goed voor ons is: koolhydraatarm, suikervrij en vetrijk.

‘Vet is lekker en geeft­ langdurig energie. Koolhydraten stimuleren je hongergevoel juist en leiden tot de aanmaak van insuline, dé veroorzaker van obesitas en diabetes en tal van andere ziektes. Deze wijsheid heb ik uit de bestseller De Real Meal Revolutie van wetenschapper Tim Noakes. Ik heb alle suikers en koolhydraten inmiddels vervangen door vetrijke en gezonde producten.’ – Pieter van den Hoogenband

Volg De Real Meal Revolutie op Facebook en Instagram: @realmealrevolutie.

In De Real Meal Revolutie leggen een professor, een chef-kok en een voedingsdeskundige uit hoe we weer kunnen gaan eten wat goed voor ons is: vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij. Geen voorverpakte troep maar veel groenten, vlees, vis, kaas, noten en vet. Want vet is lekker en geeft langdurig energie. Koolhydraten verzadigen je hongergevoel niet – ze stimuleren het juist.

Klik hier voor meer tips.