9789021557175
In Vis uit blik laat Bart van Olphen zien dat je met duurzaam ingeblikte vis niet aan smaak hoeft in te boeten. Bart zet zich al jaren in voor de promotie van duurzaam gevangen vis en laat je in dit boek daarom ook kennismaken met vissers die met respect voor de natuur te werk gaan. Vis uit blik laat goed zien hoeveel verrassende culinaire mogelijkheden vis uit blik biedt: recepten met tonijn, zalm, krab en makreel tot garnalen, mosselen en sardines passeren de revue en bieden oneindig veel inspiratie voor koken met vis uit blik.
Bart (visexpert en eigenaar van Fish Tales) zet zich al jaren in voor de promotie van duurzaam gevangen vis en laat je in dit boek daarom ook kennismaken met vissers die met respect voor de natuur te werk gaan. In Vis uit blik laat hij zien dat je met duurzaam ingeblikte vis niet aan smaak hoeft in te boeten. Je maakt kennis met de verrassende culinaire mogelijkheden die vis uit blik biedt: recepten met tonijn, zalm, krab en makreel tot garnalen, mosselen en sardines passeren de revue en bieden oneindig veel inspiratie.
Klik hier voor meer tips.