Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl

Man.Eat.Plant.

Hot, Roasted, Grilled, Juicy en Vegan

Man.Eat.Plant. - cover
Man.Eat.Plant. - achterkant

In Man.Eat.Plant. laten Lisette Kreischer en Maartje Borst zien hoe stoer groente kan zijn. Vegan voeding is dé culinaire beweging van het moment en het eten van de toekomst. Dit boek biedt een 180 graden groenteswing van al jouw favoriete comfort classics. Denk epic roasts, aubergine dogs, tempehsaté of The Ultimate Mushroom Burger. Eten van groente is nog nooit zo stoer geweest. Lisette Kreischer (Amsterdam) is bekend van het platform Be Ecofabulous en heeft meerdere kookboeken op haar naam staan, waaronder het internationaal bekroonde Groente uit zee. Maartje Borst is chef bij Koffie ende Koeck, een bekend vegancafé in Amsterdam.

Lees meer >
Over de auteur

Lisette Kreischer

Lisette Kreischer

Lisette Kreischer (1981) is in korte tijd dé trendsetter geworden op het gebied van groen en bewust leven en genieten. Haar meest recente initiatief is The Dutch Weed Burger waarmee ze de wereld verovert. Lisette Kreischer heeft diverse kookboeken op haar naam staan: Veggie in Pumps, Ecofabulous koken in alle seizoenen, Lisette in Luilekkerland en Wat de pot schaft. Dit laatste boek was genomineerd voor het meest duurzame Kookboek van het Jaar 2012.

Meer boeken van deze auteur
12,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Ebook
Hardback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789021576169

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

In Man.Eat.Plant. laten Lisette Kreischer en Maartje Borst zien hoe stoer groente kan zijn. Vegan voeding is dé culinaire beweging van het moment en het eten van de toekomst. Dit boek biedt een 180 graden groenteswing van al jouw favoriete comfort classics. Denk epic roasts, aubergine dogs, tempehsaté of The Ultimate Mushroom Burger. Eten van groente is nog nooit zo stoer geweest. Lisette Kreischer (Amsterdam) is bekend van het platform Be Ecofabulous en heeft meerdere kookboeken op haar naam staan, waaronder het internationaal bekroonde Groente uit zee. Maartje Borst is chef bij Koffie ende Koeck, een bekend vegancafé in Amsterdam.