• 2
  • Bereidingstijd 10 minuten, oventijd 20 minuten
  • Sanne van Rooij
  • Lunch, Ontbijt

Het recept voor deze veggie frittata komt uit het kookboek Easy Vegan All-day Breakfast van Sanne van Rooij van Living the Green Life.

Over het recept in het boek: “Een frittata is in een handomdraai te maken: perfect als je niet al te veel zin hebt om iets te bereiden, maar wel weer een beetje meer energie wilt krijgen. Je kunt er trouwens allerlei groenterestjes van de week doorheen doen – op die manier maak je meteen de koelkast wat leger.”

  • Dit recept komt uit dit boek


    Easy Vegan All-day Breakfast

    Sanne van Rooij

    • All-day breakfast recepten om de hele dag te genieten van al het lekkers dat plantaardig eten te bieden heeft
    • Quick & easy voor drukke dagen tot stiekem heel de dag genieten op een lazy Sunday
    • Ontbijt, lunch of brunch: begin de dag goed
    Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld


    • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
    • Veilig winkelen, bestellen en betalen
    • Laagste prijs op de nieuwste boeken
    • Regelmatig gratis e-books

    Thuiswinkel waarborg

    Onze veilige betaalmethoden:

    • Ideal
    • Mastercard
    • VISA
    • Bancontact
    • AfterPay

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij, Tarwevrij, Veganistisch, Vegetarisch? >

Ingrediënten

  • 1 gele ui
  • 1 courgette
  • 2 el olijfolie
  • 150 g tofu
  • 2 el edelgistvlokken
  • 20 g zwarte olijven zonder pit
  • 2 el kikkererwtenmeel
  • Topping
  • 1 handjevol vers basilicum

Verder nodig

  • rasp
  • ovenbestendige koekenpan
  • keukenmachine

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Snipper de ui en rasp de courgette met een grove rasp.
  • Verhit de olijfolie in de koekenpan en bak de ui en courgette 5 minuten.
  • Meng de tofu met de edelgistvlokken, olijven en het kikkererwtenmeel in de keukenmachine tot een dik beslag.
  • Schep het beslag over de ui en courgette en bak de frittata 20 minuten boven in de oven.
  • Garneer vervolgens met het verse basilicum.
  • Dit recept komt uit dit boek


    Easy Vegan All-day Breakfast

    Sanne van Rooij

    • All-day breakfast recepten om de hele dag te genieten van al het lekkers dat plantaardig eten te bieden heeft
    • Quick & easy voor drukke dagen tot stiekem heel de dag genieten op een lazy Sunday
    • Ontbijt, lunch of brunch: begin de dag goed
    Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld


    • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
    • Veilig winkelen, bestellen en betalen
    • Laagste prijs op de nieuwste boeken
    • Regelmatig gratis e-books

    Thuiswinkel waarborg

    Onze veilige betaalmethoden:

    • Ideal
    • Mastercard
    • VISA
    • Bancontact
    • AfterPay

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

Dit recept komt uit dit boek



Easy Vegan All-day Breakfast

Sanne van Rooij

  • All-day breakfast recepten om de hele dag te genieten van al het lekkers dat plantaardig eten te bieden heeft
  • Quick & easy voor drukke dagen tot stiekem heel de dag genieten op een lazy Sunday
  • Ontbijt, lunch of brunch: begin de dag goed
22,50
Direct bestellen ➔
Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld
  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:

  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay