Het recept voor dit Grieks kaasbrood met feta en oregano komt uit het boek Heel Holland Bakt Brood van Robèrt van Beckhoven.
Over dit recept schrijft hij: “Hoe Griekser de kaas, hoe Griekser het brood. Bij gebrek aan feta kun je ook heel goed restjes Hollandse kaas in dit brood verwerken. En zoals altijd: een lekkere kaas maakt een lekker brood. Bijzonder aan dit recept is dat je al direct kaas door het deeg kneedt.”
Robert van Beckhoven
Onze veilige betaalmethoden:
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Zonder zout is je brood smakeloos. Maar het zorgt er ook voor dat het deeg beter te verwerken is. En het geeft een beter volume, een krokantere korst en het houdt je brood langer vers. Zout houdt namelijk vocht vast.
Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.
Robert van Beckhoven
Onze veilige betaalmethoden:
Onze veilige betaalmethoden: