Het recept voor dit chocoladebrood komt uit het boek Heel Holland Bakt Brood van Robèrt van Beckhoven.
Over dit recept schrijft hij: “Chocola is lekker en brood is lekker. Chocoladebrood, wat wil een mens nog meer? Gebruik cacaopoeder en chocolade van goede kwaliteit, het gaat niet per se om het cacaopercentage, het gaat om chocolade die je lekker vindt!”
Robert van Beckhoven
Onze veilige betaalmethoden:
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Zorg dat als je deeg met boter gaat kneden voor koele handen. Door de warmte van je handen wordt het deeg slap en dat geeft later een minder mooi eindresultaat. Ook als je deeg voor bijvoorbeeld een appeltaart maakt, moet je zorgen voor koele handen. Gebruik je een keukenmachine heb je dit probleem niet. Houd je handen voor en eventueel tijdens het kneden even onder de koude kraan.
Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.
Robert van Beckhoven
Onze veilige betaalmethoden:
Onze veilige betaalmethoden: