Salade met gegrilde groenten

Salade met gegrilde groenten

In plaats van een boterham voor de lunch, kun je er ook voor kiezen om eens af te wisselen met salades. Laat je inspireren door het volgende salade-idee uit het boek Eet als een expert van I’m a foodie: salade met gegrilde groenten. Met bijvoorbeeld aubergine, courgette, gele paprika, maar je kunt natuurlijk ook andere groenten gebruiken.

  • Dit recept komt uit dit boek

    € 23.5

    Eet als een expert

    I am a foodie

    • Haalbare adviezen en recepten van een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers
    • Welke voeding is gezond en waarom?
    • Lekkere ideeën van ontbijt tot diner en handige weekschema’s

    Of koop nu via
    Boekenwereld.com

Wil je meer recepten uit de categorie Veganistisch, Vegetarisch? >

Ingrediënten

  • 50 g babyspinazie
  • 100 g gegrilde groenten (aubergine, courgette, gele paprika)
  • 100 g kikkererwten
  • 1 el geroosterde pijnboompitten
  • 1 el pestodressing

Bereidingswijze salade met gegrilde groenten

  • Meng alle ingrediënten

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

  • Dit recept komt uit dit boek

    € 23.5

    Eet als een expert

    I am a foodie

    • Haalbare adviezen en recepten van een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers
    • Welke voeding is gezond en waarom?
    • Lekkere ideeën van ontbijt tot diner en handige weekschema’s

    Of koop nu via
    Boekenwereld.com

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 23.5

Dit recept komt uit dit boek

Eet als een expert

I am a foodie

  • Haalbare adviezen en recepten van een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers
  • Welke voeding is gezond en waarom?
  • Lekkere ideeën van ontbijt tot diner en handige weekschema’s