• 2
  • voorbereiding: 5 minuten, marineertijd: 30 minuten, bereiding mini-oven: 1 uur (heteluchtoven: 1 uur op 200 graden)
  • Jean-Francois Mallet
  • Hoofdgerecht

Het recept voor deze sinas-gemberspareribs komt uit Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij? >

Ingrediënten

  • 400 g spareribs
  • 1 blikje sinas
  • 40 g gemberwortel
  • 3 el sojasaus

Bereidingswijze

  • Snijd de spareribs in stukken en meng ze in een ovenschaal met de gember (fijngesneden), sinas en sojasaus.
  • Laat alles 30 min. marineren en gaar het vlees dan 1 uur in de oven op 230 °C.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 20.99
  • Makkelijke gerechten met maximaal 5 ingrediënten, voor maar 2 euro per persoon
  • Te maken op een simpele pit of in de magnetron
  • Lekker en leerzaam tegelijk: verplichte kost voor alle studenten die nog wel wat hulp in de keuken kunnen gebruiken