Ingrediënten Pasta pesto van Fajah Lourens (Killerbody 2)
-
150 g
volkorenpenne (ongekookt gewicht)
-
1 el
olijfolie
-
½
ui, gesnipperd
-
1 teen
knoflook, fijngehakt
-
3 el
pesto
-
peper
-
zout
-
1 el
pijnboompitten
-
50 g
rucola
-
optioneel: 40 g
Parmezaanse kaas
Verder nodig
Bereidingswijze
-
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit daarin de ui en de knoflook. Voeg de pesto toe aan het uimengsel. Doe dan de gekookte pasta erbij en meng alles goed door elkaar. Breng de pasta op smaak met peper en zout.
-
Rooster de pijnboompitten even kort in een droge koekenpan.
-
Garneer de pasta met de rucola en pijnboompitjes en strooi er naar keuze Parmezaanse kaas over.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Het recept voor deze pasta pesto van Fajah Lourens komt uit haar het boek Killerbody 2. Killerbody 2 is de perfecte aanvulling op het succesvolle Killerbody Dieet van Fajah Lourens.
Wekelijks een gezond & snel pastarecept in je mailbox? Meld je hier aan.
Zo ziet dit recept eruit in het boek