Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Pasta pesto van Fajah Lourens (Killerbody 2)

Pasta pesto van Fajah Lourens (Killerbody 2)

3.8 / 5. 17

Ingrediënten Pasta pesto van Fajah Lourens (Killerbody 2)

  • 150 g volkorenpenne (ongekookt gewicht)
  • 1 el olijfolie
  • ½ ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, fijngehakt
  • 3 el pesto
  • peper
  • zout
  • 1 el pijnboompitten
  • 50 g rucola
  • optioneel: 40 g Parmezaanse kaas

Verder nodig

  • Koekenpan
  • Vergiet

Bereidingswijze

  • Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit daarin de ui en de knoflook. Voeg de pesto toe aan het uimengsel. Doe dan de gekookte pasta erbij en meng alles goed door elkaar. Breng de pasta op smaak met peper en zout.
  • Rooster de pijnboompitten even kort in een droge koekenpan.
  • Garneer de pasta met de rucola en pijnboompitjes en strooi er naar keuze Parmezaanse kaas over.

Het recept voor deze pasta pesto van Fajah Lourens komt uit haar het boek Killerbody 2. Killerbody 2 is de perfecte aanvulling op het succesvolle Killerbody Dieet van Fajah Lourens.

Wekelijks een gezond & snel pastarecept in je mailbox? Meld je hier aan.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van



Killerbody 2

Fajah Lourens

Dit artikel is gebaseerd op dit boek

  • De perfecte aanvulling op het succesvolle boek Killerbody Dieet
  • 100 slanke en snelle recepten, volledig Killerbody-proof
  • Met handige invullijstjes, weekschema’s en boodschappenlijstjes
Lees meer over dit boek ➔ Bestel dit boek ➔