Het recept voor deze mosselen met pepertjes en dragonmayonaise komt uit The lemon kitchen kookboek van Jadis Schreuder, oprichter van het bedrijf The lemon kitchen.
Over dit recept schrijft ze in haar boek: ‘In de zomer kijk ik er altijd naar uit om op een terrasje – het liefst aan het water – mosselen te eten. Daar hoort wat mij betreft een lekker dipsausje bij. Dragon en mosselen zijn een gouden duo, vandaar mijn keuze voor dit fantastische kruid. De gekleurde pepertjes voeg ik toe als lekkere, licht pittige tegenhanger voor het frisse van de citroen en het ziltige van de mosselen.’
Jadis Schreuder
Onze veilige betaalmethoden:
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Lekker met de overgebleven witte wijn en knapperige frietjes, of bij spaghetti vongole.
Jadis Schreuder
Onze veilige betaalmethoden:
Onze veilige betaalmethoden: