Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Gevulde tomaten met rundertapenade

Gevulde tomaten met rundertapenade

0 / 5. 0

Ingrediënten

  • 8 tomaten (middelgroot)
  • 200 g carpaccio
  • 8 el fijne couscous
  • 3 el pesto
  • 30 kalamataolijven
  • 2 el olijfolie

Bereidingswijze

  • VOORBEREIDING | Meng de couscous, pesto en fijngesneden carpaccio. Snijd een kapje van de tomaten en schep ze leeg. Vul ze met het rundvleesmengsel en zet ze in een ovenschaal. Schep het vruchtvlees van de tomaat met de olijven eromheen. Leg de kapjes erop, dek af met plasticfolie en zet in de koelkast.
  • BEREIDING | Verwarm de oven voor op 200 °C en zet 10 minuten in de oven. Besprenkel met olijfolie en serveer.

Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij?

Het recept voor deze gevulde tomaten met rundertapenade komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van