Gezond aan tafel logo
Gevulde tomaten met rundertapenade

Gevulde tomaten met rundertapenade

Het recept voor deze gevulde tomaten met rundertapenade komt uit Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-François Mallet.

Wil je meer recepten uit de categorie Koemelkvrij, Lactosevrij, Notenvrij, Sojavrij, Suikervrij? >

Ingrediënten

  • 8 tomaten (middelgroot)
  • 200 g carpaccio
  • 8 el fijne couscous
  • 3 el pesto
  • 30 kalamataolijven
  • 2 el olijfolie

Bereidingswijze

  • VOORBEREIDING | Meng de couscous, pesto en fijngesneden carpaccio. Snijd een kapje van de tomaten en schep ze leeg. Vul ze met het rundvleesmengsel en zet ze in een ovenschaal. Schep het vruchtvlees van de tomaat met de olijven eromheen. Leg de kapjes erop, dek af met plasticfolie en zet in de koelkast.
  • BEREIDING | Verwarm de oven voor op 200 °C en zet 10 minuten in de oven. Besprenkel met olijfolie en serveer.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

    Ook gezonder eten?

    Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

    Inkijkexemplaar van

    Dit recept komt uit dit boek



    Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld

    Jean-Francois Mallet

    • Kook in 30 minuten voor de hele week
    • Met handige boodschappenlijstjes, volledige weekmenu’s en een slimme voorbereiding
    • Elk recept lees je in een oogopslag en maak je in een handomdraai
    25,00
    Direct bestellen ➔
    Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld