Gestoomde runderrib

Gestoomde runderrib

Het recept voor deze gestoomde runderrib komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij? >

Ingrediënten

  • 1 ribstuk van het rund
  • 1 ei
  • 1 bosje dragon
  • 1 tl mosterd
  • 120 g roomkwark
  • peper
  • zout

Verder nodig

  • stoompan

Bereidingswijze

  • Splits het ei. Klop de dooier met de mosterd, de kwark en de in stukjes geknipte dragon.
  • Klop het eiwit stijf en schep het voorzichtig door het kwarkmengsel.
  • Kook het ribstuk exact 15 minuten in een stoompan. Snijd het in plakken, strooi er zout en peper op en dien het op met de saus.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 25.99
  • Met dit boek kan iedereen kan iedereen koken!
  • Per maaltijd maximaal 4 stappen, maximaal 5 ingrediënten, duidelijke foto’s en (bijna) geen afwas
  • 185 recepten (van vlees tot vegetarisch en van pasta tot glutenvrij)