Gestoomde runderrib

Gestoomde runderrib

Het recept voor deze gestoomde runderrib komt uit Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light van chef-kok en (food)fotograaf Jean-François Mallet.

  • Dit recept komt uit dit boek


    Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light

    Jean-Francois Mallet

    • Met dit boek kan iedereen kan iedereen koken!
    • Per maaltijd maximaal 4 stappen, maximaal 5 ingrediënten, duidelijke foto’s en (bijna) geen afwas
    • 185 recepten (van vlees tot vegetarisch en van pasta tot glutenvrij)

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij? >

Ingrediënten

  • 1 ribstuk van het rund
  • 1 ei
  • 1 bosje dragon
  • 1 tl mosterd
  • 120 g roomkwark
  • peper
  • zout

Verder nodig

  • stoompan

Bereidingswijze

  • Splits het ei. Klop de dooier met de mosterd, de kwark en de in stukjes geknipte dragon.
  • Klop het eiwit stijf en schep het voorzichtig door het kwarkmengsel.
  • Kook het ribstuk exact 15 minuten in een stoompan. Snijd het in plakken, strooi er zout en peper op en dien het op met de saus.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

  • Dit recept komt uit dit boek


    Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light

    Jean-Francois Mallet

    • Met dit boek kan iedereen kan iedereen koken!
    • Per maaltijd maximaal 4 stappen, maximaal 5 ingrediënten, duidelijke foto’s en (bijna) geen afwas
    • 185 recepten (van vlees tot vegetarisch en van pasta tot glutenvrij)

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

Dit recept komt uit dit boek



Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light

Jean-Francois Mallet

  • Met dit boek kan iedereen kan iedereen koken!
  • Per maaltijd maximaal 4 stappen, maximaal 5 ingrediënten, duidelijke foto’s en (bijna) geen afwas
  • 185 recepten (van vlees tot vegetarisch en van pasta tot glutenvrij)
25,99
Direct bestellen ➔
Je bestelt en rekent af bij: Boekenwereld