Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Chili met Kip en Cashewnoten

Chili met Kip en Cashewnoten

2.8 / 5. 4

Ingrediënten

Bereidingswijze

  • Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui, knoflook, komijn en chilipoeder 2 minuten op laag vuur.
  • Bestrooi de kipfilet met zout en peper. Voeg de blokjes kip bij het uienmengsel en bak ze op hoog vuur rondom bruin.
  • Voeg de tomatenblokjes met het vocht, de bonen en cashewnoten toe en laat de saus in 5 minuten door en door heet worden.
  • Laat de chocolade al roerend smelten in de saus. Voeg zout en peper naar smaak toe en bestrooi het gerecht met de koriander.

Wil je meer recepten uit de categorie Sojavrij?

Het recept voor deze chili met kip en cashewnoten komt uit het e-book 25 Recepten Snel & Simpel – Avondmaaltijden.

 

 

Wil je wekelijks gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ja ik wil wekelijks gezonde recepten ontvangen ➔

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van