Chili met kip en cashewnoten

Chili met kip en cashewnoten

Het recept voor deze chili met kip en cashewnoten komt uit het e-book 25 Recepten Snel & Simpel – Avondmaaltijden.

Wil je meer recepten uit de categorie Sojavrij? >

Ingrediënten

Bereidingswijze

  • Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui, knoflook, komijn en chilipoeder 2 minuten op laag vuur.
  • Bestrooi de kipfilet met zout en peper. Voeg de blokjes kip bij het uienmengsel en bak ze op hoog vuur rondom bruin.
  • Voeg de tomatenblokjes met het vocht, de bonen en cashewnoten toe en laat de saus in 5 minuten door en door heet worden.
  • Laat de chocolade al roerend smelten in de saus. Voeg zout en peper naar smaak toe en bestrooi het gerecht met de koriander.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van