Hummusdressing

Hummusdressing

Dressings zijn, als je ze zelf maakt tenminste, een makkelijke manier om gezonde vetten binnen te krijgen. Ze geven smaak aan een salade en maken deze af. Hieronder vind je het recept voor een hummusdressing, uit het boek Eet als een expert van I’m a foodie.

Deze dressing is ongeveer drie dagen houdbaar in de koelkast. Haal hem ruim voor gebruik uit de koelkast, zodat eventueel gestolde olie op kamertemperatuur weer vloeibaar kan worden.

  • Dit recept komt uit dit boek

    € 23.5

    Eet als een expert

    I am a foodie

    • Haalbare adviezen en recepten van een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers
    • Welke voeding is gezond en waarom?
    • Lekkere ideeën van ontbijt tot diner en handige weekschema’s

    Of koop nu via
    Boekenwereld.com

Ingrediënten

Bereidingswijze hummusdressing

  • Meng 2 eetlepels hummus met 2 eetlepels olie en een mespunt peper.

Tip

Voeg een theelepel ras el hanout (kruidenmengsel) toe voor een kruidige hummusdressing.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Bekijk meer pagina’s uit dit boek in het gratis inkijkexemplaar.

  • Dit recept komt uit dit boek

    € 23.5

    Eet als een expert

    I am a foodie

    • Haalbare adviezen en recepten van een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers
    • Welke voeding is gezond en waarom?
    • Lekkere ideeën van ontbijt tot diner en handige weekschema’s

    Of koop nu via
    Boekenwereld.com

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!

Inkijkexemplaar van

€ 23.5

Dit recept komt uit dit boek

Eet als een expert

I am a foodie

  • Haalbare adviezen en recepten van een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers
  • Welke voeding is gezond en waarom?
  • Lekkere ideeën van ontbijt tot diner en handige weekschema’s