Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl
Hummusdressing

Hummusdressing

0 / 5. 0

Ingrediënten

Bereidingswijze hummusdressing

  • Meng 2 eetlepels hummus met 2 eetlepels olie en een mespunt peper.

Tip

Voeg een theelepel ras el hanout (kruidenmengsel) toe voor een kruidige hummusdressing.

Dressings zijn, als je ze zelf maakt tenminste, een makkelijke manier om gezonde vetten binnen te krijgen. Ze geven smaak aan een salade en maken deze af. Hieronder vind je het recept voor een hummusdressing, uit het boek Eet als een expert van I’m a foodie.

Deze dressing is ongeveer drie dagen houdbaar in de koelkast. Haal hem ruim voor gebruik uit de koelkast, zodat eventueel gestolde olie op kamertemperatuur weer vloeibaar kan worden.

Zo ziet dit recept eruit in het boek

Inkijkexemplaar van



Eet als een expert

I am a foodie

Dit artikel is gebaseerd op dit boek

  • Haalbare adviezen en recepten van een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers
  • Welke voeding is gezond en waarom?
  • Lekkere ideeën van ontbijt tot diner en handige weekschema’s
Lees meer over dit boek ➔ Bestel dit boek ➔