Gezond aan tafel logo
Ramses Jedeloo (The Bootcamp Club)

Ramses Jedeloo (The Bootcamp Club)

Ramses Jedeloo (1975) is auteur, spreker, fitnessmodel en CEO van The Bootcamp Club. Hij studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie werkte hij tien jaar als zelfstandig hoofdredacteur en uitgever van verschillende magazines. In 2010 besloot hij zijn uitgeverij te verkopen en zijn passies voor ondernemen en sport te verenigen in The Bootcamp Club.

Boeken Ramses Jedeloo

STRK PLN - Ramses JedelooRamses Jedeloo schreeft het boek STRK PLN. In het boek geeft Ramses je een kick-start voor een gezonder leven waarbij de focus ligt op gedragsverandering, gezonde voeding en intensieve training. Op motiverende wijze trekt hij je over de drempel om aan een strak lijf te werken. Het boek staat boordevol basisinformatie en praktische tips en bevat een helder coachingsplan waardoor iedereen het volhoudt om gezonder te leven.

Recepten Ramses Jedeloo

We mogen een recept van Ramses Jedeloo delen: Marokkaanse groentesalade met kip. Een lekker en gezond lunchgerecht, klaar in 25 minuten, uit zijn boek STRK PLN. Eet smakelijk!

Marokkaanse groentesalade met kip - Gezond aan tafel - recept

Blogs Ramses Jedeloo

In zijn boek STRK PLN schrijft Ramses Jedeloo over onder andere motivatie en gezond eten. Hier lees je twee blogs, met informatie uit het boek:

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!