Nadia Zerouali

Nadia Zerouali

Nadia Zerouali is opgegroeid in een Marokkaans gezin in Winterswijk. Als kind was zij veel in de keuken te vinden en het was dan ook al vroeg duidelijk dat eten en koken een grote rol zouden gaan spelen in haar leven. Zij begon als receptuurschrijfster; vandaag de dag geeft ze onder meer workshops en schrijft artikelen over de Mediterrane keuken.

Nadia Zerouali en Merijn Tol

Met Merijn Tol vormt Nadia al jaren een gevestigd duo in de kookwereld. Samen hebben Nadia en Merijn een kookprogramma op 24Kitchen; ook schreven ze meerdere kookboeken.

Recepten van Nadia Zerouali

Op onze website vind je diverse recepten van Nadia Zerouali en Merijn Tol. Hier vind je de drie populairste.

1. Rijst met sinaasappel en stoofvlees

Rijst met sinaasappel en stoofvlees - Gezond aan tafel - recept

2. Harissa stoofschotel met merquez worstjes en zoete aardappel

Harissa stoofschotel met merquez worstjes & zoete aardappel - Gezond aan tafel - recept

3. Labne: de 5 lekkerste recepten

Labne: de 5 lekkerste recepten - Gezond aan tafel - recept

Boeken

Samen met Merijn Tol schreef Nadia Zerouali verschillende kookboeken, waaronder Arabia bij je thuis.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!