Garnalencocktail in een blaadje witlof
Ingredienten voor 4 personen
- 1 el whisky-cocktailsaus (zie boek)
- 100 g Noordzeegarnalen
- 1 lente-ui, fijngesneden
- ¼ paprika, rood of groen, in kleine blokjes gesneden
- 4 snoeptomaatjes, in blokjes gesneden
- Peper naar smaak
- Zout naar smaak
- 4 witlofblaadjes
Zo maak je het
- Meng de whisky-cocktailsaus met de garnaaltjes en voeg hier de lente-ui, de paprika en de tomaatjes aan toe.
- Breng op smaak met wat peper en zout.
- Serveer de garnalencocktail in een blaadje witlof.
Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl
Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij | Koolhydraatarm | Notenvrij | Sojavrij | Suikervrij | Tarwevrij?
Het recept voor deze garnalencocktail in een blaadje witlof komt uit het kookboek Grip op koolhydraten – Snelle en makkelijke weekmenu’s van Yvonne Lemmers.
Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: