Garnalencocktail in een blaadje witlof

Garnalencocktail in een blaadje witlof - Gezond aan tafel - recept

Ingredienten voor 4 personen

  • 1 el whisky-cocktailsaus (zie boek)
  • 100 g Noordzeegarnalen
  • 1 lente-ui, fijngesneden
  • ¼ paprika, rood of groen, in kleine blokjes gesneden
  • 4 snoeptomaatjes, in blokjes gesneden
  • Peper naar smaak
  • Zout naar smaak
  • 4 witlofblaadjes

Zo maak je het

  1. Meng de whisky-cocktailsaus met de garnaaltjes en voeg hier de lente-ui, de paprika en de tomaatjes aan toe.
  2. Breng op smaak met wat peper en zout.
  3. Serveer de garnalencocktail in een blaadje witlof. 

Kijk voor meer recepten op www.gezondaantafel.nl

Wil je meer recepten uit de categorie Glutenvrij | Koolhydraatarm | Notenvrij | Sojavrij | Suikervrij | Tarwevrij?

Het recept voor deze garnalencocktail in een blaadje witlof komt uit het kookboek Grip op koolhydraten – Snelle en makkelijke weekmenu’s van Yvonne Lemmers.


Wil je regelmatig gratis gezonde recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Het recept is gebaseerd op dit boek
Grip op koolhydraten - snelle en makkelijke weekmenu's