Dokter Tamara de Weijer

Dokter Tamara de Weijer

Dokter Tamara de Weijer is huisarts, voorzitter van de Vereniging Arts en Voeding en ambassadeur van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit. Hier lees je meer over haar, vind je gratis blogs en bekijk je gratis recepten.

Tamara in Radar Extra

Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer - Tamara de WeijerHeb je onlangs de uitzendingen van Radar Extra gezien? Daarin hielp huisarts Tamara de Weijer drie patiënten met een te hoge cholesterol door middel van leefstijl- en voedingsadviezen.

Zelf aan de slag om je cholesterol te verlagen? Bestel nu Tamara’s boek Eet beter in 28 dagen bij onze boekwinkel Boekenwereld.

Veilig winkelen, bestellen en betalen
Laagste prijs op de nieuwste boeken
✓ Regelmatig gratis e-books

Geen pillen maar paprika

Door Tamara’s persoonlijke ervaring, maar ook door wat ze zag in haar praktijk, ging ze zich steeds meer verdiepen in de invloed van leefstijl, met name van voeding, op de gezondheid. Er is een enorme toename van leefstijl gerelateerde aandoeningen in onze samenleving. Tamara: “Voeding speelt hierbij een sleutelrol: we zijn eigenlijk op grote schaal verkeerde brandstof voor ons lichaam gaan tanken. Daar worden we minder energiek, minder blij en minder gezond – of zelfs ziek – van.” In haar praktijk bespreekt ze met patiënten daarom ook hun leefstijl en geeft hen voedingsadvies. Haar motto: “Geen pillen, maar paprika”.

Boek dokter Tamara de Weijer

In haar boek Eet beter in 28 dagen laat Tamara de Weijer je zien hoe je door lekker eten je gezondheid kunt verbeteren. Ze laat zien dat dat heel simpel kan zijn: met de focus op groenten en fruit begin je goed op de weg naar beter. Het boek staat boordevol toepasbare informatie voor elke dag, en vooral heel veel snelle, makkelijke en lekkere recepten en weekmenu’s. Een onmisbare tool voor alle Nederlanders, zeker ook voor artsen en zorgprofessionals.

Recepten dokter Tamara

Op onze website vind je een aantal gratis recepten van dokter Tamara de Weijer. De populairste, voor bloemkoolcurry met kikkererwten, vind je hieronder.

Bloemkoolcurry met kikkererwten - Gezond aan tafel - recept

De 10 beste eetadviezen van Dokter Tamara

Huisarts Tamara de Weijer zet voeding en leefstijl dagelijks in als medicijn. Want een groot deel van de aandoeningen die ze in haar praktijk behandelt hangen direct of indirect samen met voeding en leefstijl. Haar motto: “Geen pillen, maar paprika”. Hier vind je haar 10 beste eetadviezen.

De 10 beste eetadviezen van Dokter Tamara - Gezond aan tafel - blog

Met lekker eten je gezondheid verbeteren?

Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer - Tamara de Weijer

In haar boek Eet beter in 28 dagen geeft huisarts Tamara de Weijer tips, recepten en weekmenu’s voor een gezond eetpatroon. Bestel jouw exemplaar bij onze webshop Boekenwereld.com.

Vanaf 14,99 Laagste prijsgarantie Veilig winkelen, bestellen en betalen

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!