Gezond aan tafel logo
Deliciously Ella (Ella Mills-Woodward)

Deliciously Ella (Ella Mills-Woodward)

In 2011 kreeg Deliciously Ella, Ella Mills (Woodward), plotseling een zeldzame ziekte, waardoor ze niet langer dan een paar uur per dag uit bed kon. Omdat medicijnen niet hielpen, ging zij veganistisch, gluten- en suikervrij eten. Na een paar maanden voelde zij zich een stuk beter. Sindsdien ontwikkelt ze recepten, die ze op haar blog deelt met duizenden online volgers wereldwijd. Inmiddels runt Ella met haar man Matthew hun eigen food-cafés: The Mae Deli in Londen. Er zijn drie vestigingen en af en toe een pop-upstore.

Boeken van Deliciously Ella (Ella Mills-Woodward)

Ella’s nieuwste boek heet Deliciously Ella Snel & makkelijk. De maaltijden in dit boek staan binnen 10 tot 20 minuten op tafel. Daarnaast verzamelde Ella recepten voor grote hoeveelheden, zodat je een aantal maaltijden vooruit kunt koken.

Recepten

Op onze website vind je diverse recepten van Ella. De populairste is haar recept voor een courgette bananen brood.

Courgette bananen brood - Gezond aan tafel - recept

Blog

  • Tips om vrienden te motiveren om gezonder te leven
    Ella besloot een aantal jaren geleden (noodgedwongen) om anders te gaan eten: natuurlijke, plantaardige voeding (vegetarisch en zonder tarwe). Dit hielp haar, maar leverde ook uitdagingen op als ze ging eten met familie en vrienden. In de loop der jaren deed ze de nodige tips op om met groepen te genieten van haar lekkere gerechten, zeker toen ze haar food café MaE Deli opstartte. In dit artikel deelt ze haar tips.
  • Slaap: geen genotzuchtige luxe maar absolute noodzaak
    Slaap is geen genotzuchtige luxe maar absolute noodzaak! Hier vertelt Ella over haar persoonlijke ervaringen en leerproces, en de dingen die ze leerde van de experts die ze interviewde voor haar podcast.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!