Deliciously Ella (Ella Mills-Woodward)

Deliciously Ella (Ella Mills-Woodward)

In 2011 kreeg Ella Mills (Woodward) plotseling een zeldzame ziekte, waardoor ze niet langer dan een paar uur per dag uit bed kon. Omdat medicijnen niet hielpen, ging zij veganistisch, gluten- en suikervrij eten. Na een paar maanden voelde zij zich een stuk beter. Sindsdien ontwikkelt ze recepten, die ze op haar blog Deliciously Ella deelt met duizenden online volgers wereldwijd. Inmiddels runt Ella met haar man Matthew hun eigen food-cafés: The Mae Deli in Londen. Er zijn drie vestigingen en af en toe een pop-upstore.

Boeken van Deliciously Ella (Ella Mills-Woodward)

Ella schreef vijf kookboeken: Deliciously EllaDeliciously Ella elke dagSmoothies & Juices en  Deliciously Ella met vrienden.

Deliciously Ella Het plantaardige kookboekHaar meest recente boek is Het plantaardige kookboek. Hierin deelt Ella Mills 100 nieuwe, plantaardige, vegetarische en vegan recepten uit haar Deli in Londen. De onweerstaanbare recepten met simpele, voedende ingrediënten maken deze veganistische bijbel tot een must have voor zowel fans als food lovers. Het is het perfecte boek voor iedereen die wil starten met vegetarisch en veganistisch koken.

Recepten van Deliciously Ella

Op onze website vind je diverse recepten van Deliciously Ella. De populairste is haar recept voor een courgette bananen brood.

Courgette bananen brood - Gezond aan tafel - recept

Blogs van Deliciously Ella

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!