Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk

Prijs: € 21,99
Koop dit boek
Boekenwereld

Wij werken samen met Boekenwereld.

In Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk. Het nieuwe eten volgens De Real Meal Revolutie leggen professor Tim Noakes, chef-kok Jonno Proudfoot en voedingsdeskundige Sally-Ann Creed uit hoe we weer kunnen gaan eten wat goed voor ons is: vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij. Geen voorverpakte troep maar veel groenten, vlees, vis, kaas, noten en vet. Want vet is lekker en geeft langdurig energie. Koolhydraten verzadigen je hongergevoel niet - ze stimuleren het juist. Bovendien, zo laat professor Noakes zien, leiden ze tot de aanmaak van insuline. Dat is dé veroorzaker van o.a. obesitas en diabetes, en bijzonder schadelijk voor mensen met insulineresistentie. Met de praktische tips en smaakvolle, robuuste recepten in 'dit boek kom je van je suiker- en koolhydraatverslaving af. Het helpt je een revolutie tot stand te brengen: een gezonder, energieker leven door gewoon weer écht te eten.

Volg Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk op Facebook: @realmealrevolutie en Instagram: @realmealrevolutie.

ISBN

Uitvoering

Paperback / softback

Beschikbaarheid

Op voorraad

Verschenen

04-04-2018

Formaat

244 mm x 193 mm x 22 mm

Omvang

304

Genre