Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk

In Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk. Het nieuwe eten volgens De Real Meal Revolutie leggen professor Tim Noakes, chef-kok Jonno Proudfoot en voedingsdeskundige Sally-Ann Creed uit hoe we weer kunnen gaan eten wat goed voor ons is: vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij. Geen voorverpakte troep maar veel groenten, vlees, vis, kaas, noten en vet. Want vet is lekker en geeft langdurig energie. Koolhydraten verzadigen je hongergevoel niet - ze stimuleren het juist. Bovendien, zo laat professor Noakes zien, leiden ze tot de aanmaak van insuline. Dat is dé veroorzaker van o.a. obesitas en diabetes, en bijzonder schadelijk voor mensen met insulineresistentie. Met de praktische tips en smaakvolle, robuuste recepten in 'dit boek kom je van je suiker- en koolhydraatverslaving af. Het helpt je een revolutie tot stand te brengen: een gezonder, energieker leven door gewoon weer écht te eten.

Volg Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk op Facebook: @realmealrevolutie en Instagram: @realmealrevolutie.

Lees meer >

Tim Noakes

Tim Noakes is emeritus professor in sport- en bewegingswetenschappen aan de universiteit van Kaapstad en ontving een eredoctoraat aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij rende meer dan 70 marathons en ultramarathons en schreef de wereldwijde bestsellers The Lore of Running en Waterlogged. Nadat hij gediagnosticeerd werd met diabetes type II, ging hij zich richten op voeding. Noakes gaat de strijd aan tegen obesitas en hart- en vaatziekten, en weigert zich neer te leggen bij de wetenschappelijke status quo. In De Real Meal Revolutie opent hij ons de ogen: hij prikt voor eens en altijd de mythe door dat vetarm eten gezond is, en schetst onze voedingsgeschiedenis die leidde tot de huidige gezondheidscrisis.

(Foto: Nick van der Leek)

Jonno Proudfoot

Jonno Proudfoot is een van de bekendste chef-koks van Zuid-Afrika. Hij is expert en pionier op het gebied van de koolhydraatarme en suikerarme kookstijl. Hij heeft een dochter. 

Sally-Ann Creed

Sally-Ann Creed is diëtiste. Ze volgde een post-graduate opleiding tot voedingsdeskundige in Australië. Gedurende haar jeugd had ze veel gezondheidsproblemen, maar door een aanpassing in haar voedingspatroon herwon ze haar gezondheid.  Haar levensdoel is om anderen te helpen om dezelfde resultaten te behalen. Creed schreef eerder Let Food Be Your Medicine, een gids voor een gezond leven.

21,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
paperback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789045037189
  • Pagina's: 304
  • Publicatiedatum: 09-04-2018
Op voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

In Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk. Het nieuwe eten volgens De Real Meal Revolutie leggen professor Tim Noakes, chef-kok Jonno Proudfoot en voedingsdeskundige Sally-Ann Creed uit hoe we weer kunnen gaan eten wat goed voor ons is: vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij. Geen voorverpakte troep maar veel groenten, vlees, vis, kaas, noten en vet. Want vet is lekker en geeft langdurig energie. Koolhydraten verzadigen je hongergevoel niet - ze stimuleren het juist. Bovendien, zo laat professor Noakes zien, leiden ze tot de aanmaak van insuline. Dat is dé veroorzaker van o.a. obesitas en diabetes, en bijzonder schadelijk voor mensen met insulineresistentie. Met de praktische tips en smaakvolle, robuuste recepten in 'dit boek kom je van je suiker- en koolhydraatverslaving af. Het helpt je een revolutie tot stand te brengen: een gezonder, energieker leven door gewoon weer écht te eten.

Volg Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk op Facebook: @realmealrevolutie en Instagram: @realmealrevolutie.

Tim Noakes

Tim Noakes is emeritus professor in sport- en bewegingswetenschappen aan de universiteit van Kaapstad en ontving een eredoctoraat aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij rende meer dan 70 marathons en ultramarathons en schreef de wereldwijde bestsellers The Lore of Running en Waterlogged. Nadat hij gediagnosticeerd werd met diabetes type II, ging hij zich richten op voeding. Noakes gaat de strijd aan tegen obesitas en hart- en vaatziekten, en weigert zich neer te leggen bij de wetenschappelijke status quo. In De Real Meal Revolutie opent hij ons de ogen: hij prikt voor eens en altijd de mythe door dat vetarm eten gezond is, en schetst onze voedingsgeschiedenis die leidde tot de huidige gezondheidscrisis.

(Foto: Nick van der Leek)

Meer boeken van deze auteur

Jonno Proudfoot

Jonno Proudfoot is een van de bekendste chef-koks van Zuid-Afrika. Hij is expert en pionier op het gebied van de koolhydraatarme en suikerarme kookstijl. Hij heeft een dochter. 

Meer boeken van deze auteur

Sally-Ann Creed

Sally-Ann Creed is diëtiste. Ze volgde een post-graduate opleiding tot voedingsdeskundige in Australië. Gedurende haar jeugd had ze veel gezondheidsproblemen, maar door een aanpassing in haar voedingspatroon herwon ze haar gezondheid.  Haar levensdoel is om anderen te helpen om dezelfde resultaten te behalen. Creed schreef eerder Let Food Be Your Medicine, een gids voor een gezond leven.

Meer boeken van deze auteur