Het allermakkelijkste kookboek ter wereld

simplissime

Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van J.-F. Mallet maakt zijn belofte waar: met dit boek kan iedereen een mooie maaltijd op tafel zetten! Het boek bevat bijna 200 recepten met maximaal 6 ingrediënten per recept. Weinig ingrediënten betekent weinig moeite en ook nog eens weinig afwas! Maak de heerlijke Jambalaya, verras je familie met de makkelijke kalfsrollade met asperges of geniet van een van de vele pizza- en pastagerechten. Alles wordt duidelijk in beeld gebracht waardoor dit een ideaal kookboek is voor beginners, studenten en voor iedereen die snelle inspiratie voor het avondeten nodig heeft.
Lees meer >

Jean-Francois Mallet

Jean-François Mallet was chef-kok in grote restaurants voordat hij zich op zijn andere passie stortte: fotografie. Hij specialiseerde zich in food fotografie en reizen. Tegenwoordig fotografeert hij gerechten over de hele wereld en de mensen die ze maken.

25,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
hardback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789021563268
  • Pagina's: 384
  • Publicatiedatum: 21-06-2016

Gratis verzending

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

25,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay
Bekijk de inhoud van dit boek ➔
Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van J.-F. Mallet maakt zijn belofte waar: met dit boek kan iedereen een mooie maaltijd op tafel zetten! Het boek bevat bijna 200 recepten met maximaal 6 ingrediënten per recept. Weinig ingrediënten betekent weinig moeite en ook nog eens weinig afwas! Maak de heerlijke Jambalaya, verras je familie met de makkelijke kalfsrollade met asperges of geniet van een van de vele pizza- en pastagerechten. Alles wordt duidelijk in beeld gebracht waardoor dit een ideaal kookboek is voor beginners, studenten en voor iedereen die snelle inspiratie voor het avondeten nodig heeft.

Jean-Francois Mallet

Jean-François Mallet was chef-kok in grote restaurants voordat hij zich op zijn andere passie stortte: fotografie. Hij specialiseerde zich in food fotografie en reizen. Tegenwoordig fotografeert hij gerechten over de hele wereld en de mensen die ze maken.

Meer boeken van deze auteur