Gezond aan tafel logo
Bart van Olphen (Fish Tales)

Bart van Olphen (Fish Tales)

Bart van Olphen is viskenner en oprichter en eigenaar van de duurzame visonderneming Fish Tales. Hij is bekend van Instagram-account bartsfishtales en heeft een eigen kanaal op Jamie Olivers Food Tube Network.

Boeken Bart van Olphen

Vis uit blik 2 - Bart van OlphenBart van Olphen schreef een aantal kookboeken, met als doel het koken met vis makkelijker te maken. Zijn nieuwste boek is Vis uit blik 2, de opvolger van Vis uit blik. Het boek staat vol watertandlekkere recepten, met fotografie van David Loftus, en bewijst dat je met vis uit blik werkelijk eindeloos  kunt variëren. En na het lezen van de mooie vissersverhalen van Fish Tales kies je zeker voor duurzaam.

Ook van Bart: Het Zeeuwse Mossel kookboek. Hierin laat hij zien hoeveel verrassende culinaire mogelijkheden deze zilte lekkernij uit Zeeland te bieden heeft.

Recepten

Op onze website vind je diverse recepten van Bart van Olphen. Hieronder de populairste, voor spaghetti met tonijn, kappertjes en olijven.

Spaghetti met tonijn, kappertjes en olijven - Gezond aan tafel - recept

Blog

Lees ook onderstaand blog van Bart op onze website:

  • Vis uit blik: duurzaam, betaalbaar, lekker en voedzaam
    Vis uit blik is duurzaam, betaalbaar, lekker en voedzaam. Lees in dit artikel wat Bart schrijft over vis uit blik in de inleiding van zijn boek Vis uit blik. Daarnaast: 5 gratis recepten uit het boek als voorproefje.

Ook gezonder eten?

Op zoek naar de lekkerste recepten en betrouwbare informatie? Mis onze gratis nieuwsbrief dan niet en meld je nu aan!