Gezond aan tafel logo
In beweging naar een gezondere leefstijl

5 / 5. 1

Optimaliseer je vetverbranding: Kijk nu de Masterclass terug!

Ben jij iemand die altijd op dieet is zonder gewenst resultaat? Vind je het moeilijk om op gewicht te blijven? Ben jij klaar met overtollig vet, energietekort en andere vage klachten of heb je specifieke vragen omtrent vetverbranding? Voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Nanneke Schreurs, helpt je vooruit.

Het lijkt allemaal zo eenvoudig. Een gezonde salade in elkaar draaien, lekker genieten van een lunch in de zon, nog een pilateslesje tussendoor en je vetverbranding gaat als een dolle voor je werken. Jouw ideale gewicht (en lichaam) is binnen handbereik… op papier dan.

Helaas wijst de praktijk vaak heel anders uit. Het blijkt voor velen onder ons een stuk lastiger om daadwerkelijk vet te verbranden. Zo zijn er meer factoren die meespelen bij vetverbranding dan alleen ‘gezonde voeding’ en ‘genoeg lichaamsbeweging’.

Om deze reden hebben we voedingsdeskundige, orthomoleculair kPNI therapeut en schrijfster Nanneke Schreurs bij ons aan Tafel uitgenodigd om nader in te gaan op het onderwerp vetverbranding. Om zoveel mogelijk geïnteresseerden te helpen hebben we gekozen voor een gratis online Masterclass.

Wat
Een gratis live masterclass door Nanneke Schreurs in samenwerking met Gezond aan Tafel. Bekijk hier het informatieve filmpje.

Duur
30 minuten

Wil jij nu weleens ECHT weten hoe het zit met vetverbranding? Bekijk dan hier de replay van de Masterclass!

Heb je vragen omtrent de Masterclass? Je kunt me mailen op info@gezondaantafel.nl. Ook voor vragen over Gezond aan Tafel, onze boeken én tips voor artikelen. Volg je ons nog niet op Instagram of Facebook? Daar delen we ook heel veel tips om in beweging te komen naar een gezonder leven.

Liefs,

Roos